We ontKURKen een nieuw product!
16 juli 2019
JOIN THE FAMILY
6 april 2021
We ontKURKen een nieuw product!
16 juli 2019
JOIN THE FAMILY
6 april 2021

Over Joost;

Als ik mijzelf in één woord moet omschrijven dan is het PASSIE! Ik ben er van overtuigd dat je moet doen wat je leuk vind, een betere drive dan de drive die vanuit jezelf komt bestaat niet. Passie zorgt ervoor dat ik leergierig, nieuwsgierig en experimenteel bezig ben met mijn werk als meubelmaker. Altijd op zoek naar iets nieuws, iets beters, iets mooiers. Mijn tweede eigenschap is perfectionisme. Wat ik zie als iets goeds. Niet te snel tevreden zijn en mijzelf dat stapje verder willen hebben, iedere keer, dat zorgt ervoor dat je innovatief blijft.

Over mijn werkplaats;

Mijn werkplaats is klein en knus. De uitstraling is modern maar tegelijkertijd ambachtelijk. Dit weerspiegelt perfect mijn manier van werken. De ontwerpen en de machines zijn nieuw en modern en dit wordt samengesmolten met de beste kwaliteit wat betreft handgereedschap. Zo zorg ik ervoor dat ieder meubelstuk tot in de kleinste details perfect is. Kom gerust een keer langs en je zult direct begrijpen wat ik bedoel.

MEER INSPIRATIE & TIPS? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!