"Volwaardig projectpartner met hoge kwaliteit en snelle service"


Remco Beekers | CHARLES & MORE


“Als er in een project een vloer verbeterd of vernieuwd moet worden, betrekken wij het team van FTR8 erbij. Leen Boon is met al zijn kennis over afwerkingen, kwaliteit en verwerkingskenmerken van vloeren voor ons echt een projectpartner. De communicatie vanuit FTR8 is helder. Daardoor weten wij en onze opdrachtgever precies waar we aan toe zijn. De kwaliteit op de werkvloer is hoog en de service snel. Daarmee levert FTR8 diensten die volledig aansluiten op ons eigen kwaliteits- en serviceniveau.”

Remco Beekers | CHARLES & MORE

CHARLES & MORE is een professionele, dynamische en onafhankelijke projectinrichter met een sterke passie voor het vak en een ‘no-nonsensementaliteit’. In elk interieur zoeken ze naar de meest optimale balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.


 

"Uiteenlopende afwerkingen, altijd prachtig"


Hylke Bouwman | HYKI


“FTR8 heeft inmiddels al veel vloerafwerkingen voor ons en onze opdrachtgevers mogen verzorgen. We hebben in de vele kantooromgevingen de meest uiteenlopende afwerkingen voorbij zien komen, van prachtige massief houten vloeren tot pvc met betonlook. Uiteindelijk waren zowel opdrachtgevers als eindgebruikers zeer tevreden over het prachtige eindresultaat! De samenwerking verloopt altijd zeer prettig. Het FTR8-team is kundig en flexibel. Ze zorgen voor een snelle opvolging en offerte, maar staan ook voor je klaar met advies over toe te passen materialen, de juiste leveranciers en scherpe prijzen. Afspraken worden nagekomen en deadlines gehaald. Kortom: wij zijn trouwe FTR8-klanten!”

Hylke Bouwman | HYKI

HYKI is een volledig merkonafhankelijke projectinrichter. Door kennis, passie, kracht, creativiteit en flexibiliteit kunnen zij specifieke gebruikswensen vertalen naar een prachtig eindresultaat.


 

"Prettig, vertrouwd en van een constante kwaliteit"


Leen Geluk, founder | Geluk Groep


“De samenwerking dateert van 2008, toen we met FTR8-eigenaar Leen Boon een bejaardencomplex gerenoveerd hebben. Inmiddels is FTR8 voor de Geluk Groep een gewaardeerde ketenpartner geworden. We hebben samen al veel mooie projecten gerealiseerd, van appartementencomplexen en hotels tot vakantieparken, bedrijfsgebouwen en kantoren. De kernwoorden van onze samenwerking met FTR8 zijn: prettig, vertrouwd en van een constante kwaliteit. Prettig, omdat FTR8 een vraag of aanvraag snel begrijpt en oppakt. Niet moeilijk doen, maar doorpakken zonder te veel mitsen en maren. En of het nu gaat om een geheel complex of een paar vierkante meters, nieuw of bestaand, uitvoering of alleen advies: ze weten van aanpakken. Vertrouwd, omdat we steeds dezelfde gezichten zien in het offertetraject en bij de uitvoering. De lijnen zijn kort. Juist door deze korte lijnen en de vertrouwde gezichten is een constante kwaliteit gewaarborgd.”

Leen Geluk, founder | Geluk Groep

De Geluk Groep is een allround onderhouds- en afwerkingsbedrijf. De hoofdactiviteiten zijn het onderhouden, renoveren en verduurzamen van bestaande woningen, scholen en ander vastgoed.