De passie van onze Joost!
17/10/2019

JOIN THE FAMILY

JUNIOR PROJECTSTOFFEERDER (M/V)

Ben jij degene met twee rechterhanden? Of word jij vaak als eerste gebeld als er een klusje gedaan moet worden bij familie of vrienden? Of ben jij creatief en vind je het leuk om met je handen te werken? Lees dan even verder..

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent al vroeg in de ochtend op weg naar onze opdrachtgever. In de bus drink je samen met je collega een kop koffie en onderweg nemen jullie alle aandachtspunten van het werk door. Eenmaal aangekomen bij het hotel, starten jullie op de 12de verdieping met het slopen van het oude tapijt, dit gaat gelukkig voortvarend. Rond lunchtijd is al het tapijt eruit en gaan jullie eerst even een broodje eten en genieten van het waanzinnige uitzicht. Na de lunch beginnen jullie met schuren en stofzuigen zodat jullie morgen gelijk kunnen gaan primeren en egaliseren. Zo, dat was weer een productieve dag!

Wat wij zoeken?

Iemand die van aanpakken houdt en onze projecten tot een succes maakt in de uitvoering. Daarnaast is het handig als je in bezit bent van rijbewijs B, zodat we je uiteindelijk ook zelfstandig op pad kunnen sturen. Je bent fulltime beschikbaar, zelfstandig, oplossingsgericht, leergierig en positief!

Wat wij bieden?

  • Iedere dag weer een nieuwe uitdaging
  • Een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een werkgever die graag in je investeert

Enthousiast geworden? App, bel of mail Janieke Diepeveen-Boon.

janieke@ftr8.com

06 30 24 25 69  

MEER INSPIRATIE & TIPS? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!