Passoni Nature is een uitzonderlijke collectie meubelen. Italiaans design met respect voor natuurlijke materialen en veel aandacht voor detail. Met liefde en passie gemaakt door de beste vakmensen. Voor de makers van Passoni Nature is balans in de natuur het uitgangspunt. Dat betekent dat elke handeling uitermate kritisch wordt bekeken. En elke fase in het productieproces wordt met de nodige zorg omringd, van boom tot verpakking. Alle toegepaste materialen zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Duurzaam

Het hout dat wordt gebruikt voor de producten van Passoni Nature is afkomstig uit zorgvuldig en duurzaam beheerde bossen. Bij de verwerking van dit hout worden geen giftige stoffen toegepast en er is geen sprake van schadelijke emissies. Voor de afwerking wordt gebruik gemaakt van plantaardige oliën en zuivere grondstoffen, geen verf, geen schadelijke dampen, gewoon puur natuur. Duurzaam, dus een lange levensduur. De toegepaste stoffen zijn volledig samengesteld uit natuurlijke vezels zoals wol, katoen, linnen en hennep. Materialen van hoge kwaliteit, gecertificeerd en duurzaam. Voor de vulling wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, afkomstig uit hernieuwbare bronnen zoals sojabonen, essentiële oliën en kruiden.

De jongste telg: dé Botan Sofa!

Botan, het Japanse woord voor pioenroos, is een door Benedetta Tagliabue ontworpen bank waarin componenten van hout en stof zich samenvoegen als de blaadjes van een roos. De modulaire elementen maken een veelheid van combinaties mogelijk die kunnen resulteren in hoogst persoonlijke, verrassende samenstellingen. Lees meer

Brochure & prijslijst

Vul uw naam en e-mail adres in om de brochures en de prijslijst te downloaden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)