NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT
2 november 2020
DIAGEO
1 maart 2021
DIAGEO
1 maart 2021
NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT
2 november 2020

GROOT, GROTER, GROOTST!

Dan hebben we het over het nieuwe Holiday Inn Express hotel in Amsterdam. Aan de noordzijde van het IJ in Amsterdam staat dit mooie hotel. Het is ontwikkeld door onder andere Adriaan van Erk Ontwikkeling B.V.

Het hotel bestaat uit twee torens van ruim 45 meter hoog en telt in totaal veertien verdiepingen. Daarnaast beschikt het hotel over 430 kamers en 76 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. In de plint zit het ontbijtrestaurant, vergaderfaciliteiten en werkplekken waar de hotelgasten kunnen werken.

In dit project was FTR8 verantwoordelijk voor alle vloerafwerkingen. Dit was een hele mooie uitdaging iedere dag weer! Verder heeft FTR8 ook de 7 meter brede tribunetrap in de lobby bekleed met parket. Ook de constructie en engineering van deze trap is in eigen beheer gedaan. Oftewel weer een mooi ‘stukje’ speciaal werk wat onze parketteurs hebben uitgevoerd. 

Dit nieuwe Holiday Inn Express behoort tot een van de grootse hotelontwikkelingen in Amsterdam en is door Slavenburg Bouw B.V. gebouwd. Wij zijn dan ook enorm trots op het eindresultaat!

 

Afwerkingen:

  • 12.000 m2 geprint tapijt 
  • 2.500 m2 PVC
  • 200 m2 parket

Specials:

  • Bekleding van de 7 meter brede tribunetrap met hout.
  • Ook de engineering en constructie van deze trap is in eigen beheer gedaan.