Binnen- en buiten zonwering

Wij leveren op dit gebied alle kwaliteitsproducten die door gerenomeerde leveranciers worden aangeboden. Naast de traditionele buitenzonwering zoals screens, knikarmschermen en markiezen, voorzien wij natuurlijk ook in alle mogelijke vormen van binnenzonwering. Mogen wij een voorstel doen?

Decoratieve wandafwerking

Een bijzondere wand zegt iets over de gebruiker van het pand. Als zodanig kunnen wij in goed overleg elke gewenste wand voor u ontwerpen en realiseren. Dankzij de warme en luxueuze uitstraling van deze mozaïektegel en de vele kleurcombinaties zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Vloerafwerking

Uw vloer stemmen wij volledig af op de wijze waarop er gebruik van wordt gemaakt. Een vloer die nu en in de komende jaren perfect is en blijft. FTR8 biedt uitkomst. Afhankelijk van het gebruik adviseren wij de best mogelijke oplossing. Of het nu gaat om PVC vloeren, marmoleum, gietvloeren, epoxy terrazzo of rubber tegels. Wij weten precies wat bij uw omstandigheden het best past.

Verhoogde vloeren

Ook wel computervloeren genoemd. Wij beschikken over een superieur assortiment en zijn ook superieur in het aanbrengen en realiseren van die vloeren. Het gaat daarbij om innovatieve vloersystemen die uitmunten in techniek en duurzaamheid. Als geselecteerde partner van diverse merken zijn wij goed op de hoogte van de meest recente inzichten op dit gebied.

Totaalinrichting

Een goed ontworpen interieurplan ligt altijd ten grondslag aan een functionele woon-, werk- of leefomgeving. De bijzonderheden in dat plan worden tot in detail doorgesproken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook niet wat betreft de te verwachten kosten ten behoeve van de restyling en/of huisvesting van uw omgeving.

Maatwerk en meer

FTR8 projectinrichting kan u uiteraard alle bestaande meubilair leveren. Maar het kan heel goed zijn dat u maatwerk prefereert. Wat ons betreft geen enkel probleem. Wij ontwerpen, maken en installeren alles. Precies zoals u dat wenst. Kastenwanden, recepties, balies, vergadertafels, u zegt het, wij realiseren het.