Vloeren van Paviotto: de absolute top!

Vloeren zonder schadelijke stoffen? Paviotto bedenkt en ontwerpt ze in samenwerking met architecten en installateurs. De natuurlijke en duurzame materialen voldoen aan de strengste milieu-eisen. Gecombineerd met de juiste kunststoffen ontstaan zo de mooiste eindproducten. Een samengaan van design, tijdloze schoonheid en duurzaamheid. Samen met Paviotto zet FTR8 duurzame vloerproducten in de markt die hun vergelijk niet hebben. De combinatie van de natuurlijke vormgeving van Paviotto en de technische knowhow van FTR8 kan niet onopgemerkt blijven. Kijk maar naar de hoogwaardige Terrazzo met speciale vormgeving en oppervlaktestructuur. Te zien in onze inspirerende showroom in Elst waar u van harte welkom bent. Onze specialisten adviseren u graag over de ongekende creatieve mogelijkheden van onze vloeren.

Epoxy Terrazzo

Alsof we Terrazzo opnieuw hebben uitgevonden! Absoluut geen scheurvorming, ook niet bij de grootste vloervelden. En ongekende mogelijkheden! Een uniek product dat bestaat uit een mengsel van gebroken natuursteen in diverse kleurschakeringen en oersolide epoxy als bindmiddel. Na verharding wordt het oppervlak glad gepolijst. Aan de terrazzomortel kunnen naar wens kleur- en/of hulpstoffen worden toegevoegd. Een heel bijzondere toevoeging is een lichtdoorlatend product als glas. Dat geeft bij de juiste verlichting een verrassend fraai effect. Ook met de grootte van de stukjes natuursteen kan worden gespeeld. Kortom, eindeloos veel mogelijkheden. waardoor altijd  een uniek, door u gewenst karakter ontstaat.

Polyurethaan (PU) gietvloer

Polyurethaan is een licht elastische kunststof die niet scheurt en heel gemakkelijk onderhouden kan worden. Deze gietvloer wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. Dit strakke, naadloze karakter vormt in een modern interieur de perfecte basis. Iedere kleur is mogelijk. Zelfs verschillende kleurvlakken kunnen worden gerealiseerd. Dat vergt wel meerdere arbeidsgangen.

Epoxy gietvloeren

Bedrijfsruimtes, winkelruimtes en andere commerciële omgevingen stellen heel hoge eisen aan een vloer. Daarom zijn epoxy gietvloeren hier perfect op hun plaats. Zo’n vloer is niet alleen uitermate slag- en stootvast, maar ook bestand tegen chemicaliën. Dus zeer geschikt voor industrieel gebruik. Het naadloze karakter en het strakke aanzien geven een modern interieur een heel eigen kwaliteit. De uitstraling van de vloer zal in het gebruik op een fraaie wijze matteren.

Polyurethaan (PU) gietvloer

Polyurethaan is een licht elastische kunststof die niet scheurt en heel gemakkelijk onderhouden kan worden. Deze gietvloer wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. Dit strakke, naadloze karakter vormt in een modern interieur de perfecte basis. Iedere kleur is mogelijk. Zelfs verschillende kleurvlakken kunnen worden gerealiseerd. Dat vergt wel meerdere arbeidsgangen.

Coating systemen

Staat duurzaamheid bij u voorop? Bij voorbeeld in uw showroom? Dan hebt u een ruime keus uit diverse coating systemen. Een vloer coating is naadloos, vochtbestendig en gemakkelijk in onderhoud. De coatings zijn leverbaar in elke gewenste kleur. Dat maakt enorm veel creatieve toepassingen mogelijk. Een vloer coating wordt in twee lagen opgebouwd: een primer- en een afwerklaag. Welke ondergrond ook, beton of cement, een coating systeem belooft altijd een zeer hoogwaardige  afwerking. Sterk en slijtvast!

Minerale gietvloeren

Een minerale gietvloer is een cementgebonden gietvloer met de ‘look’ van een monolitisch afgewerkte betonvloer. Deze vloeren kunnen in principe over iedere ondergrond gelegd worden. Zelfs vloerverwarming is mogelijk! Een minerale gietvloer is handgemaakt. Dus altijd uniek. De vloer wordt afgewerkt met een natuurlijke wasolie. Minerale gietvloeren van Paviotto zijn naadloos en bieden eindeloos veel mogelijkheden.

Troffelvloeren

Een krasbestendige gietvloer is de troffelvloer, ook wel mortelvloer genoemd. Fijngemalen grind- of kwartskorrels worden door een epoxy kunsthars samengebonden. Resultaat: een oersterke vloer die mede door de coating zijn specifieke vloeistofdichte karakter krijgt. Troffelvloeren worden veel toegepast in horecagelegenheden en industriële omgevingen, maar zeker ook in keukens, douche- en toiletruimtes. Dat heeft alles te maken met de slijtvastheid en het hygiënische karakter van de vloer.

De technische know-how van Paviotto adviseurs staat u vrijblijvend ten dienste!

Om de voor u ideale kunststof vloer te kunnen kiezen, kunt u rekenen op de expertise van de ervaren technische adviseurs van Paviotto. Zij staan garant voor een resultaat dat volledig voldoet aan de praktische en esthetische eisen die u stelt. En ze zorgen er voor dat uw vloer blijft voldoen aan technische- en wettelijke eisen die binnen uw branche gelden voor een kunststof vloer. Voor een afspraak of meer informatie neemt u contact op met FTR8: +31 (0)318 507 205.