MOBIQUITY
8 februari 2022
HEKKELMAN
9 november 2021

”Je woont toch om te leven!”

Dat is het motto van Hypotheek Visie. Hypotheek Visie is sinds de oprichting in 1922 uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 60 winkels in Nederland. Daarmee is Hypotheek Visie één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening. 

De huidige situatie van het kantoor van Hypotheek Visie in Veenendaal was redelijk gedateerd. Sinds 2001 is Martin er gevestigd met zijn team en daarom mocht er nu ook weer wat aangepakt worden.

De wens was om het weer meer van deze tijd te maken zodat Martin met zijn team de komende jaren weer vooruit kan. Die wensen meegenomen hebben we één wand gesloopt om er meer een open ruimte van te maken. Dat is nu waar de ontvangsttafel staat. Verder zijn alle wanden vervangen voor dunne glaswanden. Ook het plafond hebben we aangepast met led-verlichting. Het tapijt is vervangen voor een PVC vloer, wat weer het huiselijke gevoel creëert. Daarnaast moet je ook altijd rekening houden met je akoestiek, vandaar dat we onder de bureaus en ontvangsttafel een karpet hebben toegepast. Bij beide bureaus en de balie een mooie eye catcher als lamp gekozen. De fluwelen stoelen in groen geven een warme uitstraling. En niet te vergeten een mooie foto uit het gemeente archief van Oud Veenendaal. 

Het was een ontzettend leuk project om te begeleiden en te maken. We hadden hier anderhalve week voor en dat is gelukt. Uiteraard zijn wij trots op het eindresultaat en het belangrijkste de klant is blij met zijn nieuwe uitstraling! 

“Ik heb de samenwerking met Janieke van FTR8 als zeer goed en prettig ervaren. Al sparrend zijn we gekomen waar we zijn moesten, niets was teveel. Ik ben heel kritisch en daar wist Janieke goed mee om te gaan. De begeleiding en coaching was inspirerend en ontspannen. En dan de strakke planning…. In anderhalve week was het klaar. Het was een uitdaging, maar het is gelukt: op woensdagmiddag 6 oktober sloten we de deuren voor de aanvang van de verbouwing en maandag 18 oktober waren we weer geopend. Niet alles was in 1 keer goed, er moesten nog paar puntjes op de i. Maar ook dat was snel geregeld. Het resultaat mag er zijn: een heel mooie nieuwe werkomgeving. Het voelt echt lekker! Het was inderdaad niet voor zijn tijd, we zijn nu weer helemaal up to date! Ook de reacties van klanten zijn heel positief: erg mooi en het voelt fijn om bij ons op kantoor te zijn. Niet te vergeten de collega’s van andere vestigingen en het hoofdkantoor. We hebben echt heel leuke reacties gehad. Vanmorgen (net voordat ik dit schreef) belde er een collega van een andere vestiging. Hij complimenteerde ons met het resultaat en vroeg me het hemd van mijn lijf. Dit wil ik ook!, zei hij. Hij wil zijn vestiging volgend jaar aanpakken. Begin volgend jaar komt hij op bezoek en praten we verder. Ik heb FTR8 al genoemd en sluit zeker niet uit dat hij ook gebruik van haar diensten wil maken. Janieke en medewerkers: Bedankt!” 
Martin van de Bunt | Eigenaar Hypotheek Visie

 

Bijzonderheden:

  • Totaalproject 

 

Ontwerp + realisatie: FTR8

Wanden en plafond: CNSTRCT 

Fotografie: Janieke Diepeveen