IJssalon De Hoop
05/04/2022
HYPOTHEEK VISIE
30/11/2021

Een werkplek die kan meegroeien met de tijd…

En dat is gelukt! Dit mooie ontwerp is gemaakt door OOKarchitecten. Het nieuwe kantoor van Mobiquity moest kunnen meegroeien met de tijd, flexibel zijn en bij het bedrijf passen. 

Zo is de begane grond echt het ‘kloppend hart’ van het kantoor. Daar vind je de receptie, restaurant, ontmoetingsruimtes, lounge en game-area. Oftewel alle ruimtes waar je elkaar kan ontmoeten en kan samen komen voor een goed gesprek of een lekkere kop koffie. Van de oude en donkere parkeergarage is een extra verdieping gemaakt met veel licht, inclusief vide en podium met een groot televisiescherm. 

De vier verdiepingen van het kantoor zijn ingericht met flexibele werkplekken. Waarbij het gehele kantoor is ingericht met pure materialen zoals ruw beton, staal, zwart hout en glas. Waarbij grote kamerplanten zorgen voor kleur en bijdrage aan een prettig werkklimaat. Team FTR8 mocht in dit mooie ontwerp de vloeren verzorgen. Uiteraard zijn we trots op het eindresultaat en is het een ontzettend gaaf kantoor geworden!

 

Afwerkingen:

  • 1400 m2 Forbo Allura Flex
  • 200 m2 Marmoleum Concrete
  • 350 m2 Moduleo Fluid

 

Ontwerp: OOKarchitecten

Opdrachtgever: Solved Nederland B.V.

Fotografie: Mobiquity Inc.